Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Adwise, Koen Kranenberg

Betrouwbaarheid; daar draait het om

‘Als we een uur uit de lucht zouden zijn, hebben we het abonnement voor drie jaar er al uit’, zegt Koen Kranenberg, Director Disruption & Innovation (CDO) bij Adwise. Een glasvezelverbinding is niet meer weg te denken bij dit Digital Agency; al 5 jaar profiteren ze van een betrouwbaar netwerk.‘

Want daar draait het om; betrouwbaarheid. ‘Voor ons is een betrouwbaar netwerk belangrijker dan het kostenaspect. We kunnen het ons als Digital Agency gewoonweg niet veroorloven om stil te liggen. Dat kost ons klauwen met geld. Ik adviseer andere ondernemers dan ook om niet zozeer op kosten te letten, maar op service en betrouwbaarheid. Via Oxilion zitten we bij provider NDIX met een 500 Mbit abonnement. Voor ons een ideaal abonnement wat schaalbaar is’, aldus Kranenberg.

Adwise is de afgelopen jaren hard gegroeid. Nu dagelijks zo’n 90 medewerkers online moeten zijn om klanten te voorzien in advies, strategie, websites en online marketing is schaalbaarheid het toverwoord geworden. ‘Het abonnement groeide de afgelopen jaren met ons mee als organisatie. Maar ook trends in het digitale landschap eisen steeds meer bandbreedte. Je ziet dat video steeds meer de content van het web wordt. We organiseren online kennissessies en onderling als collega’s, maar ook met leveranciers en klanten skypen we regelmatig, soms internationaal. Dat vergt ruimte. En dat hebben we, ook voor de toekomst’, zegt Koen.

En al jaren ongestoord aan het werk dus. Kranenberg kan zich niet heugen of ze ooit een keer storing op de lijn hebben gehad. ‘Dus dan is het goed en kunnen wij gewoon ons werk doen’.

Rohofstraat 83 | Postbus 71 | 7600 AB Almelo | info@coglas.nl